A vízumról

Magyar állampolgárok a beutazás napjától legalább 6 hónapig érvényes útlevéllel (magán, diplomata, szolgálati) előzetesen beszerzett vízum nélkül léphetnek be az Egyesült Arab Emírségekbe, és tartózkodhatnak az országban 6 hónapon belül 90 napig. Az időtartam lejártát követően nincs lehetőség a hosszabbításra. A repülőtéri tranzitálás is vízummentes.

Covid információk: Az Egyesült Arab Emírségek teljes területén 2022. november 7-én megszűnt minden korábbi, Covid-19 járványhoz kapcsolódó oltási és PCR tesztelési kötelezettség. Az országba magyar állampolgárok korlátozás mentesen beutazhatnak.
Felhívjuk az Abu Dhabiban vagy Dubajban tranzitáló utasok figyelmét, hogy a továbbiakban is kövessék figyelemmel a légitársaságuk tájékoztatását.

 

FONTOS!

Abu Dhabi beutazás

Beutazáskor nincs kötelező előzetes regisztráció a Magyarországról érkezőknek. A magyar állampolgárok a beutazás napjától legalább 6 hónapig érvényes útlevéllel előzetesen beszerzett vízum nélkül léphetnek be az Egyesült Arab Emírségekbe, és tartózkodhatnak az országban 6 hónapon belül 90 napig

Dubai beutazási szabályok

Beutazáskor nincs kötelező előzetes regisztráció a Magyarországról érkezőknek. A magyar állampolgárok a beutazás napjától legalább 6 hónapig érvényes útlevéllel előzetesen beszerzett vízum nélkül léphetnek be az Egyesült Arab Emírségekbe, és tartózkodhatnak az országban 6 hónapon belül 90 napig. Dubai utazás kapcsán keresse fel irodákat!

Magyar Konzuli tájékoztatás ITT érhető el.

 

Amennyiben az Egyesül Arab Emírségekbe tervezi utazását, tekintse meg ajánlatainkat!